0001jpg


200 aniversari del Parkinson

Commemoració a l’Hospital d’Igualada

 

El 27 d’abril, PARKINSON SOM TOTS va celebrar diversos actes per commemorar el 200è aniversari del Parkinson a l’Hospital d’Igualada

         -         Des del 24 d’abril i fins al 13 de maig, al vestíbul de l’hospital, hi ha una exposició de pintura. Artistes: Tines i Jaume Crespiera.

         -         El dia 27, al mateix vestíbul, hi va haver un estand de PARKINSON SOM TOTS on els interessats van podrer rebre i proporcionar informació.

         -         A les 6 de la tarda hi va haver una conferència sobre  La son i el cansament en el Parkinson, a càrrec de la Dra. Teresa Bernal, neuròloga de l’Hospital d'Igualada i del Dr. Pau Pastor, neuròleg de Centre Universitari Mútua de Terrassa

        -         Vam presentar l’acte del 13 de maig: 3a Jornada sobre el Parkinson.

Gràcies per la vostra assistència!20170214_193958_1jpg

Activitats de Febrer:

El dia 14, dimarts, vam tenir una xerrada sobre els beneficis de les activitats socials en les persones afectades de Parkinson i malalties neurodegeneratives.  Aqui teniu les fotos!

20170214_194027_1jpg

Va anar a càrrec del Dr. Manuel Aguilar i Barberà, cap de Neurocirurgia del Centre Universitari de la Mútua de Terrassa i de la neuropsicòloga Marta Almeria.
20170214_194134_1jpg
La conferència era adreçada a tothom: persones afectades, familiars, cuidadors, gent interessada... No oblidem que les activitats socials són beneficioses per qualsevol malalt i per les persones del seu entorn.
La xerrada va ser a les 19.30 a la sala LAB de l'Ateneu Igualadí.

img-20170214-wa0018_1jpg


Del 15 al 30 de setembre, exposició al vestíbul del Centre Cívic Centre d'Igualada: Recull d'activitats realitzades i dels nous projectes a realitzar.

Xerrada:

El dimarts 7 de juny, a les 19.30, a la sala LAB de l'Ateneu Igualadí (C/ Sant Pau núm. 9) tindrà lloc la xerrada Noves teràpies i novetats en el tractament del Parkinson. Serà a càrrec del neuròleg Dr. Miquel Aguilar, cap de Neurologia del Centre Universitari Mútua de Terrassa.

I també:

L'AACC PARKINSON SOM TOTS, com cada any, estarà present a la Fira d'Igualada en aquesta edició 2016. Serà els dies 28-29 de maig al Passeig Verdaguer i us hi esperem!


Dissabte 9 d'abril:

Participació a la festa anual de Parkinson Ara, celebrada a l'Auditori  de Sabadell.

Es van presentar diferents temes i ponències sobre la situació actual del coneixement del Parkinson i el seu entorn.

Així mateix, les diferents delegacions van participar al Campeonat de Bitlles Catalanes.

Dimarts 19 de gener:

Xerrada. Taula rodona sobre els símptomes comuns i el "dolor" en les malalties neurodegeneratives: Alzheimer, Fibromiàlgia, Esclerosi, Parkinson...

Moderador: Dr. Miquel Aguilar i Barberà, Neuròleg del Centre Universitari Mútua de Terrassa. 

Participants: Lluís Castelltort, Fisioterapeuta. Representants de les associacions de: Fibromiàlgia, Esclerosi, Alzheimer, Parkinson, etc. Cuidadors i demés Afectats.

Dissabte 14 de Novembre:

Trobada sociocultural amb les delegacions de Parkinson ARA de Sabadell Terrassa Rubí, Sant Cugat i Barcelona.


Dimarts 17 de Novembre:

Conferència/xerrada "El tresor de la memòria" a càrrec del Dr. Miquel Aguilar, neuròleg i de la Sra. Marta Almeria, neuropsicòloga, tots dos pertanyents a l'equip de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Esto es un párrafo. Puedes cambiarlo y poner tu propio texto, editar el formato y añadir enlaces o imágenes.